Article

NJOFTIM

30 Prill 2021

The British School of Kosova ju njofton se në pajtim me nenin 2 të Ligjit Nr. 03/L-064 të Kalendarit të Festave Zyrtare, për nderë të festave zyrtare Dita Ndërkombëtare e Punës dhe Pashkët Ortodokse, data 03 dhe 04 Maj 2021 do të jenë ditë pushimi ndërsa mësimi i rregullt për të gjitha nivelet do të vazhdojë të mbahet nga data 05 Maj 2021 (E mërkurë).