Article

Njoftim – Dita e paqes

10 Qershor 2019

Njoftohen të gjithë prindërit, nxënësit dhe mësimdhënësit e “The British School of Kosova”, se duke u bazuar në Kalendarin shkollor 2018/19, me rastin e Ditës së Paqes, nuk do të punohet me datën 12 qershor 2019, (e mërkurë).

Procesi i rregullt mësimor do të vazhdoj me datën 13 qershor 2019, (e enjte).

The British School of Kosova