Article

Njoftim “Dita Ndërkombëtare e Punës”

30 Prill 2020

Të nderuar prindër,

Ju njoftojmë se me rastin e Festës së “Ditës Ndërkombëtare të Punës” , më 1Maj ( e Premte), The British School of Kosova nuk do të punojë, si dhe nuk do të mbahet mësimi virtual.

Mësimi virtual sipas orarit të planifikuar javor, do të vazhdojë me rregull të Hënën!

Urime Festa!

Gjitha të mirat dhe shëndet për ju.