Article

Njoftim- Festa e Fitër Bajramit

03 Qershor 2019

Njoftohen të gjithë prindërit, nxënësit dhe mësimdhënësit se në bazë të Kalendarit Shkollor 2018/19, të bazuar në Ligjin për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës, “The British School of Kosova” nuk do të punojë, të martën, më datë: 04 qershor 2019, me rastin e Festës së Fitër Bajramit.
 
Procesi i rregullt mësimor do të vazhdoj të mërkurën, 05 qershor 2019.
The British School of Kosova ju uron Festën e Fitër Bajramit të gjithë besimtarëve musliman!