Article

Njoftim – Festa e Kurban Bajramit

09 Gusht 2019

Të nderuar,

ju njoftojmë se me rastin e festës së Kurban Bajramit, të hënën më 12 gusht 2019, The British School of Kosova, nuk do të punojë.
Në emër The British School of Kosova, urime dhe shëndet për të gjithë ju dhe familjet tuaja!