Article

Njoftim Festa e “Pashkëve Ortodokse”

17 Prill 2020

Të nderuar prindër,

Ju njoftojmë se me rastin e Festës se “Pashkëve Ortodokse” , më 20 Prill ( e Hëne), The British School of Kosova nuk do të punojë, si dhe nuk do të mbahet mësimi virtual.

Mësimi virtual sipas orarit të planifikuar javor, do të vazhdojë me rregull të Martën!

Urime Festa!

Gjitha të mirat dhe shëndet për ju.

Me respekt,