Article

Njoftim për Festën e 28 Nëntorit

26 Nëntor 2019

Ju njoftojmë se me rastin e Festës së 28 Nëntorit, Ditës së Flamurit, The British School of Kosova nuk do të punojë, të enjten dhe të premten (më 28 dhe 29 nëntor 2019).
Mësimi sipas orarit të planifikuar javor, do të fillojë të hënën me 2 dhjetor 2019.
Shfrytëzojmë rastin për t’ iu uruar të gjithëve festën e 28 Nëntorit, Ditën e Flamurit Kombëtar!