Article

Njoftim për Festën e Pavarësisë së Kosovës

15 Shkurt 2021

The British School of Kosova ju njofton se në bazë të Kalendarit shkollor 2020/21 dhe sipas Ligjit të Festave Zyrtare në Republikën e Kosovës, “The British School of Kosova” nuk do të punojë, të Mërkurën më 17 shkurt 2021, për nder të 13 vjetorit të Pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Urime të gjithëve përvjetori i 13-të i Pavarësisë së Republikës se Kosovës!