Article

Njoftim për përfundimin e gjysmëvjetorit të parë

18 Dhjetor 2020

The British School Of Kosova ju njofton se sot, më 18 Dhjetor 2020, duke u bazuar në vendimin e MASH (Ministria e Arsimit dhe Shkencës) përfundon gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor 2020/2021.

Suksese të vazhdueshme nxënësve dhe pushime të këndshme.

The British School of Kosova gjithashtu ju uron të gjithëve Festat e Fundvitit! Paçi gjithmonë shëndet.