Article

Njoftim – Rikthimi në objektet shkollore

16 Prill 2021

The British School of Kosova njofton të gjithë nxënësit e shkollës së mesme të ulët (klasat 6-9) dhe shkollës së mesme të lartë (klasat 10-12) se më 19 Prill 2021 mësimi do të vazhdojë me pjesëmarrje fizike në shkollë.
Ky njoftim bazohet në vendim të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës – MASH.