Article

Njoftimi nga MASH

18 Qershor 2020

NJOFTIM

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj ka marrë vendim që të shtyhet data e mbajtjes së Testit të Arritshmërisë dhe Testit të Maturës Shtetërore.

Këtë vendim, ministri Likaj e ka marrë në konsultim me Ministrinë e Shëndetësisë dheIKShP-në për shkak të situatës epidemiologjike të ditëve të fundit dhe me qëllim të ruajtjes së shëndetit publik.

Sipas vendimit, datat e reja për mbajtjen e këtyre testeve janë:
Testi i Arritshmërisë do të mbahet më 20.08.2020.
Testi i Maturës do të mbahet më datë 29.08.2020.

Prishtinë
18 qershor 2020