Article

Njotim me rastin e Festës së Fitër Bajramit

23 Maj 2020

Ju njoftojmë se bazuar në Ligjin për Festat Zyrtare në Kosovë dhe në përputhje me Kalendarin Shkollor, me rastin e Festës së Fitër Bajramit, The British School of Kosova nuk do të punojë ditën e hënë më 25 maj 2020.

The British School of Kosova të gjithë besimtarëve myslimanë ju uron Fitër Bajramin!