Article

Pushimi dimëror

28 Dhjetor 2018

Të nderuar prindër/nxënës,

Ju njoftojm se sipas kalendarit shkollor 2018/19, pushimi dimëror për nxënës në “The British School of Kosova” fillon nga data 31.12.2018 dhe përfundon me datë 11.01.2019.
Mesimi i rregullt fillon me datën 14.01.2019.

Duke ju uruar të gjithëve shëndet, begati dhe mbarësi në familjet tuaja Gëzuar!