Article

BSK me sukses mbylli garat sportive në futboll, basketboll dhe volejboll???‍♀️

28 Janar 2020

Në “The British School of Kosova, u zhvillua aktiviteti Ditët e Sportit gjatë të cilit nxênësit e nivelit të mesëm të ulët dhe të mesëm të lartë garuan në tre disiplina sportive, volejboll, basketboll dhe futboll.

Profesorët e lëndës së Edukatës Fizike në BSK, përgëzuan nxënësit që treguan lojë fer, pa incidente dhe pa lëndime. Ata gjithashtu falënderuan të gjithë organizatorët që ishin pjesë e këtyre garave dhe në veçanti nxënësit që krijuan një atmosferë festive brenda hapësirave ku u zhvilluan lojërat.

Në fund të kësaj ngjarje për ekipet fituese u ndanë trofe, medalje dhe shpërblime.

Galeria
Të ngjashme
 • The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021

  14 Shtator 2020

  Card Image

  The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021 por në rrethana të pazakonta, me rregulla dhe kujdes të shtuar. Në ceremoninë hapëse të vitit të ri s...

  Më shumë
 • Intervista e Drejtoreshës Diana Qarkaxhija dhënë për RTK

  02 Shtator 2020

  Card Image

  Falë kushteve dhe hapësirës që The British School of Kosova, e ka në dispozicion, ne kemi bërë të gjitha përgatitjet sipas parametrave të kërkuara për mbrojtje nga infe...

  Më shumë
 • Përmbledhje e vitit 2019/2020

  14 Korrik 2020

  Card Image

  Filluam vitin shkollor 2019/2020 me plane të mëdha, plot energji pozitive dhe më gati se kurrë më parë. Gjatë gjithë verës stafi i BSK ka punuar me përkushtim për të p...

  Më shumë