Article

BSK mirëpriti në një vizitë nxënësit e shkollës “Elena Gjika”

15 Maj 2019

“The British School of Kosova”, sot mirëpriti në një vizitë nxënësit dhe stafin e mësimdhënësve nga shkolla “Elena Gjika”.

Nxënësit e kësaj shkolle kanë shprehur interesim të jashtëzakonshëm për të studiuar në shkollën “The British School of Kosova”, me ç’rast sot kanë parë nga afër ambientet ku punohet dhe studiohet në BSK.

Nxënësit e shkollës “Elena Gjika”, u ndanë tejet të kënaqur më pritjen që stafi i BSK-së përgatiti për ta.

Galeria
Të ngjashme
 • Udhëtimi në hapësirë për nxënësit e The British School of Kosova, prezentimi përmes videos 3D

  23 Janar 2020

  Card Image

  “Planetariumi” është metodë intearktive, moderne dhe mjaft efektive, që ndikon në aktivizimim e nxënësve dhe zhvillimin e imagjinatës së tyre. Kjo metodë u mundëson ...

  Më shumë
 • Inaugurimi i objektit të ri të “The British School of Kosova”

  20 Janar 2020

  Card Image

  Sot më datën 20.01.2020 u mbajt ceremonia e inaugurimit të objektit të ri te "The British School of Kosova". Ky organizim filloi me prerjen simbolike të shiritit të kuq p...

  Më shumë
 • Njoftimi me festat e fundivitit në Gjermani

  26 Dhjetor 2019

  Card Image

  Në kuadër të aktiviteteve në lëndën e gjuhës gjermane, me temën „Njoftimi me festat e fundivitit në Gjermani“, nxënësit e klasave të VI-ta kishin mundësinë t’i ...

  Më shumë