Article

BSK mirëpriti në një vizitë nxënësit e shkollës “Hasan Prishtina” 😊

17 Maj 2019

“The British School of Kosova”, sot mirëpriti në një vizitë nxënësit dhe stafin e mësimdhënësve nga shkolla “Hasan Prishtina”.

Nxënësit e kësaj shkolle kanë shprehur interesim të jashtëzakonshëm për të studiuar në shkollën “The British School of Kosova”, me ç’rast sot kanë parë nga afër ambientet ku punohet dhe studiohet në BSK.

Nxënësit e shkollës “Hasan Prishtina”, u ndanë tejet të kënaqur më pritjen që stafi i BSK-së përgatiti për ta.

Galeria
Të ngjashme
 • Nxënësja e The British School of Kosova, Lea Nobërdaliu, shpërblehet me çmimin Vullnetarja e Vitit 2020.

  19 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë
 • Our chemis-tree! Pema jonë e festave të fundvitit!

  18 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë
 • Parafillorët shënojnë përfundimin e gjysmëvjetorit të parë

  18 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë