Article

BSK organizoi turnir miqësor me shkollën fillore dhe të mesme të ulët “Nazmi Gafurri” 💙💛⚽️🏐🤾‍♀️

17 Maj 2019

“The British School of Kosova” ka organizuar një garë sportive në bashkëpunim me shkollën fillore të mesme të ulët, “Nazmi Gafurri”.

Gara sportive u zhvillua në dy disiplina:futboll dhe volejboll me nxënësit e klasave të IX-ta.

Në disiplinën e futbollit ngadhënjyen nxënësit e shkollës “Nazmi Gafurri”. Ndërsa në disiplinën e volejbollit fitues dolën nxënëset e shkollës “The British School of Kosova”.
Organizimi i aktiviteteve të tilla të llojeve të ndryshme qoftë sportive apo rekreative rrisin mundësine e bashkëpunimit të ngushtë me shkollat e tjera.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë