Article

Chad Briggs dhe Tracy Walstrom Briggs bashkëbiseduan më nxënësit e BSK-së 🇺🇸👨‍🏫👩‍🏫

20 Prill 2019

Me rastin e aktiviteteve për shënimin e Ditës së Tokës, në BSK u mbajtë një ligjëratë mbi gjendjen e mjedisit në Kosovë, me theks të veçantë në ndikimin që burimet e energjisë kanë në mjedis. Ligjerata u mbajtë nga profesor Chad Briggs dhe Tracy Walstrom Briggs, profesorë amerikan të politikave mjedisore.

Nxënësit patën mundësinë që të dëgjojnë mbi problemet mjedisore në Kosovë, ndikimin që termocentralet “Kosova A” dhe “Kosova B” kanë në ndotjen e mjedisit, përparësitë dhe dobësitë e ndërtimit të termocentralit “Kosova e Re”, dhe mundësitë e Kosovës për burime alternative të energjisë.

Qëllimi i ligjeratës së mbajtur nga profesorët Briggs ishte vetëdijësimi i nxënësve për kujdesin ndaj mjedisit.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë