Article

Dhëmbë të shëndoshë, fëmijë të lumtur 😁

12 Prill 2019

Në Ditën Botërore të Shëndetit Oral, nxënësit e shkollës së BSK-së vizituan stomatologun Astrit Kuçi. Ai me këtë rast, bëri të ditur për nxënësit se higjiena e mirë e gojës është shumë e rëndësishme, pasi ajo favorizon një shëndet të mirë tek fëmijët, por edhe tek të rriturit.

Nxënësit e nivelit fillor të BSK-së gjatë bisedës me stomatologun Kuçi dëgjuan me shumë vëmendje këshillat që ai dha për ta, ndërsa, u zotuan që do ti ndjekin ato me kujdes të shtuar.

Shkolla “The British School of Kosova”, falënderon Kolegjin AAB dhe stomatologun Astrit Kuçi për kohën, këshillat dhe bisedën më nxënësit tanë.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë