Article

Dita komplimenteve është traditë në BSK.🍀🍀

27 Janar 2020

Dita komplimenteve është traditë në BSK.🍀🍀
Ajo shënohet çdo vit përmes kartolinave të përgatitura nga nxënësit. Qëllimi i kësaj dite është që nxënësit të ndërtojnë raporte të mira shoqërore ndaj njëri tjetrit, duke ndikuar tek secili në mënyrë pozitive.

Në ditën e komplimenteve secili nxënës mori dhe dha një kompliment për shokun apo shoqen e tij/saj.

Video Galeria

Dita komplimenteve është traditë në BSK.🍀🍀Ajo shënohet çdo vit përmes kartolinave të përgatitura nga nxënësit. Qëllimi i kësaj dite është që nxënësit të ndërtojnë raporte të mira shoqërore ndaj njëri tjetrit, duke ndikuar tek secili në mënyrë pozitive.Në ditën e komplimenteve secili nxënës mori dhe dha një kompliment për shokun apo shoqen e tij/saj.

Posted by The British School of Kosova on E hënë, 27 Janar 2020

.

.

Të ngjashme
 • Transporti shkollor

  20 Janar 2021

  Card Image

  The British School of Kosova ofron siguri të lartë të transportit për nxënësit e shkollës. Transporti shkollor është i organizuar në një nivel të lartë me kushtet më ...

  Më shumë
 • Fillimi i gjysmëvjetorit të dytë

  18 Janar 2021

  Card Image

  Sot filloi gjysmëvjetori i dytë. Me shpresën se ky vit do të jetë më i mirë se viti që shkoi, ju urojmë shumë shëndet, mbarësi e suksese nxënësve tanë!

  Më shumë
 • Nxënësja e The British School of Kosova, Lea Nobërdaliu, shpërblehet me çmimin Vullnetarja e Vitit 2020.

  19 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë