Article

Dita ndërkombëtare e Gruas 8 Mars 🌺

08 Mars 2020

Për nder të ditës ndërkombëtare të Gruas 8 Mars 🌺, nxënësit tanë përgatitën befasi të veçantë për nënat të cilat janë heroinat e veçanta në jetën e tyre.
Nxënësit dërguan mesazh të unifikuar për të theksuar rëndësinë e nënave tona dhe kurrë mos harroni se sa të mahnitshme dhe të mrekullueshme janë ato.
Respektoni dhe kujdesuni për ato çdo ditë!

Galeria
Video Galeria

.

Gratë janë gjithmonë burim frymëzimi për familjen dhe shoqërine.
Urime ditën e grave për të gjitha nënat dhe gratë e mrekullueshme!
Shëndritni, jo vetëm sot por çdo ditë. Ndjehuni të veçanta dhe unike në majen e botës.

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë