Article

Ekskursioni në Ohër të Maqedonisë ☀️🌊🛶

12 Prill 2019

Nxënësit e nivelit të mesëm të ulët të BSK-së, qëndruan për vizitë dy ditore në Ohër të Maqedonisë. Ata patën rastin të shohin nga afër liqenin e Ohrit, kalanë, objektet e kultit, shtëpitë karakteristike, etj.

Nxënësit vizituan edhe qytetin e Strugës apo siç njihet ndryshe edhe si qyteti piktoresk. Nxënësit gjatë shëtitjes i vizituan pjesët dhe monumentet më karakteristike të Strugës dhe Ohrit, gjithashtu edhe parkun e bukur të Drilonit.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë