Article

Fituesit e garës “🖋Eseja më e mirë “

30 Tetor 2019

Në shkollën “ The British School of Kosova”, në kuadër të aktiviteteve javore, në lëndën e gjuhës shqipe, sot u zgjodhën fituesit e garës për shkrimin “🖋Eseja më e mirë “📝 Pjesëmarrës të kësaj gare ishin nxënësit e klasave: VI, VII, VIII dhe IX .
Nxënësit më kreativ dhe më të talentuar u zgjodhën: Rina Kuçi, Jeta Ukmata dhe Lisa Bytyqi.
Falënderojmë të gjithë nxënësit pjesëmarrës dhe fitues, të cilët i dhanë emocionin e tyre garës.

Galeria
Të ngjashme
 • Transporti shkollor

  20 Janar 2021

  Card Image

  The British School of Kosova ofron siguri të lartë të transportit për nxënësit e shkollës. Transporti shkollor është i organizuar në një nivel të lartë me kushtet më ...

  Më shumë
 • Fillimi i gjysmëvjetorit të dytë

  18 Janar 2021

  Card Image

  Sot filloi gjysmëvjetori i dytë. Me shpresën se ky vit do të jetë më i mirë se viti që shkoi, ju urojmë shumë shëndet, mbarësi e suksese nxënësve tanë!

  Më shumë
 • Nxënësja e The British School of Kosova, Lea Nobërdaliu, shpërblehet me çmimin Vullnetarja e Vitit 2020.

  19 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë