Article

Java e Testeve (Niveli i Mesëm i Lartë)📝💙💛👨‍🏫

22 Maj 2019

Sot filloi java e testeve në “The British School of Kosova” për periudhën e tretë të vitit shkollor 2018/19.
Përmes këtyre testeve, nxënësit e klasave të X-ta dhe XI-ta do të vlerësohen për të gjitha lëndët përkatëse.

Duke ju uruar një javë të mbarë, të gjithë nxënësve të shkollës ju urojmë suksese!

Galeria
Të ngjashme
 • Kanina Sheremeti, morri pjesë në Garat Ndërkombëtare të Pianos “Musical Lace” në Idrija, Slloveni

  21 Prill 2021

  Card Image

  Nxënësja e klasës së tretë, Kanina Sheremeti, morri pjesë në Garat Ndërkombëtare të Pianos “Musical Lace” në Idrija, Slloveni. Kanina doli fituese e çmimit të dyt...

  Më shumë
 • Aktivitet në klasën parafillore për stinën e Pranverës

  21 Prill 2021

  Card Image

  Më shumë
 • Mësimi në distancë

  16 Prill 2021

  Card Image

  Po vazhdon mësimi në distancë në shkollën e mesme të lartë (klasat 10-12).

  Më shumë