Article

Java e Testeve

14 Dhjetor 2020

The British School of Kosova ka mbajtur Javën e Testeve për shkollën e mesme të ultë dhe të lartë. Dhe pikërisht për të mbajtur ritmin e punës janë bërë përgatitjet shtesë edhe në orët e mbrëmjes përmes mësimit në distancë.
I gjithë stafi i mësimdhënësve ka qenë i angazhuar duke pasur gjithmonë prioritet shëndetin dhe mirëqenien e nxënësve i cili do të kurorëzohet me suksesin e tyre për këtë periudhë!

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë