Article

Krenar për nxënësin tonë të klasës së dytë Don Haxhibeqiri.

23 Prill 2020

Krenar për nxënësin tonë të klasës së dytë 🧑 Don Haxhibeqiri. Mësuesja Vlora Damoni, ashtu si mësimdhënësit e tjerë të BSK-së, është duke bërë punë të shkëlqyeshme me nxënësit, gjatë kësaj krize botërore të pandemisë. Komunikimi me nxënësit tanë është i mahnitshëm, na jep shumë energji.
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Galeria
Video Galeria
An advice and gratitude we should all follow

Straight out of the mouth of babes, Don, a son of one of our local Embassy employees offers good advice and gratitude we should all follow. Isn’t he a natural in front of the camera?! Bravo Don!

Posted by U.S. Embassy Pristina, Kosovo on E martë, 21 April 2020

.

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë