Article

Emir Koca nxënës i klasës V/1 -Krijuesi i ri i BSK-së📖📖

11 Qershor 2020

Emir Koca nxënës i klases V/1 në “The British School of Kosova” është një krijues i ri i cili së fundmi botoi librin e tij të parë të ashtuquajtur “Tregime për fëmijë”. Ai punoi parreshtur për një vit e gjysmë për të arritur deri tek finalizimi i librit të tij. Inspirimi i tij për vepër letrare është dëshmia më e mirë për të treguar se sa të përkushtuar janë nxënësit e BSK-së drejt vlerave edukative arsimore, e në këtë rast edhe krijime letrare.👏👏
#BSK
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë