Article

In a solemn ceremony, the youngsters of the BSK celebrated the Alphabet Book day 🎉🎊🎀🎈

28 Maj 2019

In front of a large number of guests, the BSK’s youngsters featured a cultural-artistic program devoted to the Albanian alphabet.

The opening of this event was made by the teacher Fatmire Osmani who welcomed all the parents who participated in this event that, for the children of the BSK, was extremely important. She also commended the great commitment these students have shown during this event.

The BSK celebration continued with songs and dance which the students of the BSK prepared in cooperation with their teachers.

Happy to be on the path towards knowledge, during this event, the students sang the letters of the Albanian language, the seasons of the year, the months of the year, the love of parents and many other points that the guests applauded endlessly.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë