Article

Në mësuam së bashku si t’ i germëzojmë shkronjat në gjuhën angleze 🐝

30 Prill 2019

Të vegjëlit e klasava të para dhe të dyta të shkollës “The British School of Kosova”, sot ishin pjesë e garës “Spelling bee” e njohur në gjuhën shqipe si, “Germëzimi i shkronjave”.

Mësimdhënësja e tyre, Vlora Damoni, tregoi se nxënësit janë mjaft të përgatitur për moshën që kanë dhe se kanë njohuri të shkëlqyera të gjuhës angleze.

Ata u ndanë në tri grupe dhe garuan më njëri tjetrin për çmimin e parë. Ani pse vetëm njëri grup doli fitues, në fund të garës nuk munguan certifikatat për të gjithë nxënësit, përqafimet dhe urimet ndaj njëri tjetrit.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë