Article

Në Teatrin AAB “Faruk Begolli”, do të jepet super-shfaqja 🎭”Hana dhe Dielli”.🌙🌞

04 Shkurt 2020

Prindër të dashur,
të shtunën më 15 shkurt 2020, nga ora 11.00,
në Teatrin AAB “Faruk Begolli”, do të jepet super-shfaqja 🎭”Hana dhe Dielli”.🌙🌞

Merrni fëmijët tuaj 👨‍👩‍👧‍👦 dhe ejani të kaloni momente gëzimi e lumturie së bashku.🤗
Bileta kushton vetëm 1 euro, por emocionet janë 1000 herë më të mëdha.💮💖
Rezervimin mund ta bëni online: https://rezervo.teatriaab.com/
apo në telefonin: 045 90 90 98

Ju mirëpresim në 📌Teatrin AAB “Faruk Begolli” në Kolegji AAB!

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë