Article

Nxënësit e BSK-së dalin fitues në krosin pranverorë 2019 🏃‍♂️🏃‍♀️ 🏅

02 Maj 2019

Nxënësit e “The British School of Kosova”, Gent Pllana, Diell Mehmedi, Mjellma Ejupi dhe Drin Krasniqi, ishin pjesë e krosit pranverorë të organizuar nga Federata e Sportit Shkollor Republikan, ku me këtë rast rrëmbyen edhe çmime fituese në fund të garës.

Nxënësit e nivelit të mësëm të lartë, Gent Pllana dhe Diell Mehmedi në këtë garë dolën fitues të vendit të dytë në nivel komunal. Ndërsa, nxënësit, Mjellma Ejupi dhe Drin Krasniqi poashtu dolën fitues të vendit të pestë.

Pas këtij kualifikimi nxënësit e BSK-së do të marrin pjesë edhe në garat regjionale.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë