Article

Nxënësit e BSK-së festuan Ditën Ndërkombëtare të Poezisë ✍️📘📒

12 Prill 2019

Ashtu siç është e veçantë bota e fëmijëve, të veçanta janë edhe krijimet e tyre artistike. Nxënësit e nivelit fillor të “The British School of Kosova”, këtë e dëshmuan edhe sot në Ditën Ndërkombëtare të Poezisë.

Në bashkëpunim me njëri tjetrin ata krijuan vargje të ndryshme për nënën, natyrën, mësuesen, stinët e vitit e shumë shkrime të tjera që i interpretuan me shumë dashuri para shoqërisë së tyre.

Të lumtur, ata sot i kënduan edhe marsit të ngrohtë, pasiqë në këtë ditë është edhe dita e parë e stinës së Pranverës.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë