Article

Nxënësit e BSK-së ishin pjesë e projektit E-Twinning në Turqi 🇹🇷 👏

24 Prill 2019

Nxënësit e shkollës së BSK-së qëndruan për vizitë katër ditore në Stamboll të Turqisë, ku morën pjesë në projektin E-Twinning. Nxënësit e BSK-së punuan online në një projekt të quajtur “Bisedo me mua: Shkëmbeni idetë tuaja, kulturën dhe stilin e jetës”

Nxënësit e klasave të njëmbëdhjeta patën mundësi të punonin dhe bashkëpunonin me nxënësit e tjerë pjesëmarrës në këtë projekt, nga Polonia, Purtugalia, Greqia, Bullgaria dhe Turqia.

Nxënësit, të shoqëruar nga profesoresha e Gjuhës Angleze në BSK, Merve Atila, u shprehën të lumtur që patën rastin të kalojnë kohë me të rinj të vendeve të tjera. Nxënësit, ditët e kaluara në Turqi i cilësuan si të paharrueshme.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë