Article

Nxënësit e BSK-së shënuan Ditën e Tokës më aktivitete të shumta 🌳🍀🌺

20 Prill 2019

Në prag të 22 prillit, Ditës Botërore të Tokës, nxënësit e BSK-së organizuan aktivitete të ndryshme që kishin për qëllim mbrojtjen e planetit Tokë dhe të gjitha resurset e saja nga ndotja.

Nxënësit u angazhuan gjatë gjithë ditës për të përcjellur mesazhe sensibilizuese për tokën. Ata pastruan parkun e pishave në Sllatinë, përuruan një lulishte të re në oborrin e shkollës “The British School of Kosova” si dhe ekspozuan punime sensibilizuese të realizuara gjatë orëve mësimore.

Nxënësit u shprehen të lumtur që patën mundësi të kontribuojnë për planetin tokë. Ata gjithashtu u zotuan se aktiviteti i tyre për të pasur një Kosovë të pastër nuk do të ndalet me kaq.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë