Article

Nxënësit e nivelit fillor të BSK-së, pasditën e kaluan në Parkun e Germisë 🦋🍀🌳☀️

12 Prill 2019

Nxënësit e BSK-së sot patën mundësi që me mësimdhënëset e tyre të kalojnë pasditën në Parkun e Germisë në Prishtinë.

Ata sot mësuan se natyra është vendi ku ne jetojmë. Natyra riciklon mbeturinat natyrore, lehtëson ndotjen dhe mirëmban tokën, por ajo gjithashtu rregullon dhe ciklin ushqimor dhe ciklin e lëndëve organike, si dhe të gjitha proceset atmosferike.

Sot mësuam se natyra është një vend për t’u çlodhur dhe për t’u argëtuar, mirëpo nese ne dëshirojmë që ti kemi të gjitha këto duhet ta ruajmë ambientin maksimalisht.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë