Article

“The British School of Kosova”, me aktivitete të shumta shënoi Ditën Botërore të Librit 📚📖

24 Prill 2019

Në kuadër të aktiviteteve të ndryshme të realizuara nga shkolla e BSK-së për nder të Ditës Botërore të Librit, nxënësit e tri niveleve, në këtë shënim organizuan aktivitete me qëllim promovimin e librit dhe kulturës së leximit.

Niveli fillor shënoi Ditën e Librit me një aktivitet vetëdijësues ku nxënësit patën mundësi t’ i lexojnë njëri tjetrit tregime, poezi dhe përrallat e tyre më të pëlqyera.

Ndërsa, në nivelin e mesëm të ulët kjo ditë u shënua me aktivitete ku nxënësit përgatitën dramë, monolog, thënie për librin, poezi si dhe kishin mundësi të argëtohen me kuize të ndryshme dhe pantomime të cilat ishin të ndërlidhura me ditën e librit.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë