Article

Vizitë në “Diakonie Training Center” ⬇️⬇️

12 Prill 2019

Nxënësit e nivelit të mesëm të ulët sot vizituan qendrën trajnuese “Diakonie Training Center”, e cila gjendet në qytetin e Mitrovicës.

Nxënësit panë nga afër punën që bën kjo qendër si dhe bashkëbiseduan me përfaqësuesit e saj të cilët për nxënësit e shkollës sonë shpjeguan ecurinë e punës që bën kjo qendër trajnimi.

Nxënësit gjithashtu vizituan të gjitha hapësirat në të cilat punohet pranë kësaj qendre.Ata panë vendet ku mbahen kurset për gjuhën gjermane, ato për elektro-instalime, kursin e gatimit, atë të rrobaqepësisë, etj…

Nxënësit falënderuan përfaqësuesit e “Diakonie Traning Center”, për informacionet dhe kohën që ndanë më ta. 🗣

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë