Article

Vizitë në Parkun Arkeologjik ULPIANA⏳

03 Tetor 2019

Gjatë këtyre dy ditëve në kuadër të lëndës së Historisë, nxënësit e klasëve të 8-ta dhe 9-ta vizituan lokalitetin e Ulpianës antike, ku u njoftuan nga afër për rëndësinë dhe vlerat arkeologjike të Ulpianës.
Gjithashtu nxënësit vizituan edhe resortin Vali Ranch, ku patën mundësinë të argëtohen edhe me lojën e golfit dhe kalërim me kuaj🐎.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë