Article

Vizitë në Parkun e Arinjve 🐻🐻🐻

26 Shtator 2019

Nxënësit e nivelit fillor konkretisht klasat e para dhe të dyta, realizuan shëtitjen e parë për vitin shkollor 2019/20 jashtë objekteve shkollore.
Aktiviteti u zhvillua dje më datë 25.09.2019 në Parkun e Arinjve – Badovc , ky aktivitet është mirëpritur shumë nga fëmijët.

Galeria
Të ngjashme
 • Kanina Sheremeti, morri pjesë në Garat Ndërkombëtare të Pianos “Musical Lace” në Idrija, Slloveni

  21 Prill 2021

  Card Image

  Nxënësja e klasës së tretë, Kanina Sheremeti, morri pjesë në Garat Ndërkombëtare të Pianos “Musical Lace” në Idrija, Slloveni. Kanina doli fituese e çmimit të dyt...

  Më shumë
 • Aktivitet në klasën parafillore për stinën e Pranverës

  21 Prill 2021

  Card Image

  Më shumë
 • Mësimi në distancë

  16 Prill 2021

  Card Image

  Po vazhdon mësimi në distancë në shkollën e mesme të lartë (klasat 10-12).

  Më shumë