Article

Zgjidhni karrierën tuaj👨‍💼👩‍💼👩‍⚕️👨‍⚕️👩‍⚖️👨‍⚖️👩‍🔬👨‍🔬

18 Maj 2020

Një ndër sfidat të gjimnazistëve para përfundimit të shkollës është edhe përzgjedhja e karrierës.

Ne si shkollë vendosëm të ju lehtësojmë këtë proces nxënësve, duke iu mundësuar atyre një rrugë drejt karrierës së tyre nëpërmjet aktiviteteve, ligjëratave dhe punëtorive.

Në fillim nxënësit eksploruan për profesionet të ndryshme më pas identifikuan aftësit, shkathtësitë, potencialet dhe interest e tyre për profesionet.

Pas shume aktiviteteve të realizuara, nxënësit arritën në procesin e vendimmarrjes për karrierë!

Si detyrë finale ata punuan broshura me informacione rreth profesioneve që ata kanë zgjedhur.

Qëllimi i punimit të broshurave ishte që të ju ndihmohet gjeneratave të tjera rreth informimit për profesione të ndryshme.
#BSK
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë