Article

Udhëtimi në hapësirë për nxënësit e The British School of Kosova, prezentimi përmes videos 3D

23 Janar 2020

“Planetariumi” është metodë intearktive, moderne dhe mjaft efektive, që ndikon në aktivizimim e nxënësve dhe zhvillimin e imagjinatës së tyre. Kjo metodë u mundëson nxënësve që të përjetojnë ndjesinë e të qenit afër objekteve për të cilat mësojnë në lëndët shkencore.
Sot për nxënësit tanë janë prezentuar planetet e sistemit diellor, duke patur ndjesinë e të qenurit në një anije kozmike dhe “lundrimit” afër këtyre planeteve.
Përveq argëtimit dhe njohurive të reja të cilat i përfituan nxënësit tanë sot, vlen të theksohet se ata u rreshtuan perkrah nxënësve të vendeve të zhvilluara të cilët këto metoda i kanë në planprogramet e tyre shkollore.

Galeria
Video Galeria
Planetariumi në The British School of Kosova

Ka filluar udhëtimi në hapësirë për nxënësit e The British School of Kosova, prezentimi përmes videos 3D

Posted by The British School of Kosova on E enjte, 23 Janar 2020

.

.

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë