Article

Gatimi me nxënësit e nivelit fillor

21 Shkurt 2020

Gatimi me fëmijët nuk ka të bëjë vetëm me përbërësit, recetat dhe gatimet. Bëhet fjalë për shfrytëzimin e imagjinatës, fuqizimin dhe kreativitetin.
# NeGatuajmëDashuri

Video Galeria
Cooking II

Cooking with kids is not just about ingredients, recipes, and cooking. It's about harnessing imagination, empowerment, and creativity.#NeGatuajmëDashuri#Pjesa2

Posted by The British School of Kosova on E premte, 21 Shkurt 2020

Cooking Part II

.

Cooking III

Cooking with kids is not just about ingredients, recipes, and cooking. It's about harnessing imagination, empowerment, and creativity.#NeGatuajmëDashuri#Pjesa3

Posted by The British School of Kosova on E premte, 21 Shkurt 2020

Cooking Part III

# NeGatuajmëDashuri

Të ngjashme
 • Nxënësit e klasëve të pesta vizituan Parkun Arkeologjik Ulpiana.

  20 Tetor 2020

  Card Image

  Nxënësit e klasëve të pesta vizituan Parkun Arkeologjik Ulpiana. Vizita ishte me karakter arsimor përmes të cilës ata forcuan njohuritë e tyre në lëndën e Historisë. At...

  Më shumë
 • The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021

  14 Shtator 2020

  Card Image

  The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021 por në rrethana të pazakonta, me rregulla dhe kujdes të shtuar. Në ceremoninë hapëse të vitit të ri s...

  Më shumë
 • Intervista e Drejtoreshës Diana Qarkaxhija dhënë për RTK

  02 Shtator 2020

  Card Image

  Falë kushteve dhe hapësirës që The British School of Kosova, e ka në dispozicion, ne kemi bërë të gjitha përgatitjet sipas parametrave të kërkuara për mbrojtje nga infe...

  Më shumë