Article

Aktivitete rreth karrierës dhe ndërmarrësisë

05 Maj 2020

Në shkollë janë duke u realizuar aktivitete rreth karrierës dhe ndërmarrësisë.
Aktivitetet zhvillohen përmes ligjëratave, punëtorive dhe punës së pavarur dhe hulumtuese të nxënësve, të cilat udhëheqen nga këshilltarja e karrierës Nora Kastrati në bashkëpunim me mësimdhënësin e TIK-ut Ersan Hamdiu.
Disa sugjerime dhe këshilla nga nxënësit e klasave 6-8, rreth profesioneve dhe ndërmarrësisë gjatë aktiviteteve.
#BSK
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

➡️Këshillimi për karrierë vazhdon!☑️☑️

Gjatë kësaj jave po realizohen punëtori rreth rolit dhe llojeve të intervistave me nxënësit e klasave 11 dhe 12. Pjesë e kësaj punëtorie janë edhe aktivitete të ndryshme si: shkëmbim i përvojave, debate dhe simulime të intervistës.
#BSK
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë