Article

Aktiviteti “Qëllo kush jam unë?”

05 Prill 2020

Dëshirojmë të shprehim mirënjohjen 👏👏për të gjithë prindërit e klasës 3/3 për bashkëpunimin dhe mbështetjen e tyre 👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦. Nxënësit 🧑👧 e klasës morën pjesë në një aktivitet që u propozua nga njëri nga prindërit.
Mbështetja për fëmijët e për të mësuar dhe luajtur, kërkon që ne të kujtojmë se me çfarë ka të bëjë jeta. Nuk ka të bëjë vetëm arritjen nga A në ZH, por përkundrazi, të ëndërroni përtej të dyjave.
#TheBritishSchoolofKosova
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Galeria
Video Galeria

We want to express 👏👏 our gratitude to all parents👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦 of the class 3/3 for their cooperation and support. Students 🧑👧of the class took a part in idea project that was proposed by one of the parents.Supporting children to learn and play requires us to remember what life is all about. It’s not about getting from A-Z, but rather dreaming beyond both.#TheBritishSchoolofKosova#QualityEducation🇬🇧🇬🇧🇬🇧Dëshirojmë të shprehim mirënjohjen 👏👏për të gjithë prindërit e klasës 3/3 për bashkëpunimin dhe mbështetjen e tyre 👨‍👩‍👧‍👦👨‍👩‍👧‍👦. Studentët 🧑👧 e klasës morën pjesë në një aktivitet që u propozua nga njëri nga prindërit. Mbështetja për fëmijët e për të mësuar dhe luajtur, kërkon që ne të kujtojmë se me çfarë ka të bëjë jeta. Nuk ka të bëjë vetëm arritjen nga A në ZH, por përkundrazi, të ëndërroni përtej të dyjave.#TheBritishSchoolofKosova#EdukimCilësor🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Posted by The British School of Kosova on Saturday, 4 April 2020

.

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë