Article

Në Teatrin AAB “Faruk Begolli” u dha shfaqja për fëmijë “Hana dhe Dielli”,

13 Dhjetor 2019

Ditët e festave të fundvitit, kanë sjellë tashmë atmosferën festive në BSK. Aktivitetet e përditshme krahas mësimit të rregullt, po i japin edhe më shumë shije festave, duke ndikuar edhe në arritjen e rezultateve më të mira në mësime për të gjithë nxënësit.
Për nxënësit e BSK-së, në Teatrin AAB “Faruk Begolli” u dha shfaqja për fëmijë “Hana dhe Dielli”, një shfaqje me karakter edukativ e argëtues.
Fëmijët e shijuan maksimalisht këtë performancë të shkëlqyer përmes së cilës mësuan edhe për përgjegjësitë që duhet t’ i kenë fëmijët, si: respektimin e tjetrit, respektimin e mësuesit, ndihmesën në punët e shtëpisë, kujdesin e daljes në rrugë, thënien e të vërtetës dhe mbi të gjitha dashurinë mes vëllezërve e motrave.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë