Article

Çfarë ju vjen në mendje kur mendoni për përgjegjësitë?

12 Prill 2020

Çfarë ju vjen në mendje kur mendoni për përgjegjësitë?

Ti kryeni detyrat e shkollës me kohë? Të ndihmoni familjen tuaj me punët e përditshme? Të kujdeseni për vëllain ose motrën tuaj të vogël? Përgjegjësia padyshim nënkupton të gjitha këto gjëra, por do të thotë diçka më shumë. Përgjegjësia ka të bëjë edhe me shikimin brenda vetvetes dhe të bësh gjithçka që mundesh të bëhesh personi më i mirë i mundshëm. Dhe duke u përpjekur të shikoni se çfarë mund të bëni për të ndihmuar të tjerët. Me pak fjalë, kur praktikoni përgjegjësi, jeni në rrugën tuaj për ta bërë jetën tuaj në mënyrën më të mirë të mundshme!
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë