Article

Debat me nxënësit e klasave të 8-ta me regjisorën e njohur Burbuqe Berisha

17 Qershor 2020

Në kuadër të qendrës së karrierës në The British School of Kosova u realizua një debat me nxënësit e klasave të 8-ta me regjisorën e njohur kosovare Burbuqe Berisha.

Nxënësit patën mundësi të njoftohen edhe më shumë me profesionin regjisor/e, botën e artit, sfidat të cilat mund të shfaqen gjatë rrugëtimit të karrierës, mundësitë për arritjen e sukseseve, pasionet dhe motivet për këtë profesion.

#BSK
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Të ngjashme
 • Nxënësja e The British School of Kosova, Lea Nobërdaliu, shpërblehet me çmimin Vullnetarja e Vitit 2020.

  19 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë
 • Our chemis-tree! Pema jonë e festave të fundvitit!

  18 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë
 • Parafillorët shënojnë përfundimin e gjysmëvjetorit të parë

  18 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë