Article

Debat: Bashkimi Evropian dhe Perspektiva Evropiane e Kosovës

12 Maj 2020

Në shënim të përvjetorit të 70-të të vënjes së themeleve të Bashkimit Evropian, në The British School of Kosova u mbajtë një debat me temën: Bashkimi Evropian dhe Perspektiva Evropiane e Kosovës, i udhëhequr nga profesori Florend Krasniqi. Të ftuar për të debatuar me nxënësit tanë ishin profesori i filozofisë dhe autori i emisionit “Prizma” në T7, Dritan Dragusha dhe profesori jonë i lëndës së historisë, Azdren Shala. Përmes debatit efektiv, për afro 2 orë, nxënësit patën mundësinë të dëgjojnë pikëpamjet e të ftuarve në lidhje me sukseset dhe dështimet e Bashkimit Evropian, të ardhmën e tij dhe aspiratën e Kosovës për t’u bërë pjesë e Bashkimit Evropian. Debati u mirëpritë nga nxënësit të cilët shprehën mirënjohjen e tyre për mundësinë për të qenë pjesë e një debati të tillë nga i cili mësuan shumë gjëra mbi funskionimin e Bashkimit Evropian dhe pozitën e Kosovës në rrugën e saj drejt intergrimeve evropiane.
#BSK
#EdukimCilësor
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë