Article

Dita ndërkombëtare në përkujtim të holokaustit

27 Janar 2020

The British School of Kosova shënoi ditën ndërkombëtare të përkujtimit të holokaustit, me një ligjëratë nga gazetari i RTK-së Denis Galushi. Ligjërata vuri theksin e veçantë në dhunën që regjimi nazist kreu ndaj pjesëtarëve të komunitetit rom. Nxënësit e klasave 10, 11 dhe 12 patën rastin të dëgjojnë përvojën e gazetarit Denis Galushi, i cili gjatë vizitës së tij në disa nga kampet famëkeqe të përqëndrimit, intervistoi disa nga të mbijetuarit e dhunës.
#Holocaustmemorialday
#Neveragain

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë