Article

Eskpozitë virtuale me nxënësit e klasave 5-12

29 Qershor 2020

Të ngjashme
 • Përmbledhje e vitit 2019/2020

  14 Korrik 2020

  Card Image

  Filluam vitin shkollor 2019/2020 me plane të mëdha, plot energji pozitive dhe më gati se kurrë më parë. Gjatë gjithë verës stafi i BSK ka punuar me përkushtim për të p...

  Më shumë
 • Shpërndarja e shpërblimeve për nxënësit fitues në Javën e Projekteve

  08 Korrik 2020

  Card Image

  Pas realizimit të javës së projekteve me nxënësit e ShMU të "The British School of Kosova", ishte rradha t'i shpërblejmë ata të cilët me shumë meritë i rrëmbyen vendet...

  Më shumë
 • Himni Amerikan interpretuar në piano nga nxënësja jonë Erica

  04 Korrik 2020

  Card Image

  Independence Day is one of the crucial days in the history of any country. Each 4th of July American nation🇺🇸 takes a moment to reflect on ideals that were founded on, freed...

  Më shumë